top of page

Grupo

Открытая·19 пользователей

Teknisk Isolering 2017


Click Here ===== https://shurll.com/2tlGfNTeknisk Isolering 2017


Industriisolering er synonym med minimering af usikkerheden i driften samt økonomisk værdi. Industriisolering er med til at optimerer driftssikkerheden og reducerer energitab. Derfor er kvalitet et centralt nøgleord for os, så din virksomhed opnår den optimale isoleringsløsning.


Haunstrup Teknisk Isolering har egen fremstilling af plade til inddækning af isoleringen, så vi har mulighed for at lave specialløsninger til netop din virksomhed. Derfor har vi også altid din virksomheds behov i centrum, når vi tilbyder industriisolering, så vi finder den korrekte løsning. Du kan altid forvente den højeste kvalitet og individuelle tilpassede isoleringsløsninger.


Hos Haunstrup Teknisk Isolering har vi et øget fokus på energioptimering og klimavenlige løsninger. Vi tilbyder vores industri og erhvervskunder gennemtænkte tekniske isoleringsløsninger. Du er altid sikret, at dine opgaver løses med stor erfaring og den nyeste viden.


Den viktigste innskjerpingen for bygningstekniske krav handler om tetthet: Kravet til lekkasjetall for boliger er 0,6 dersom du følger tiltaksmetoden. Tidligere var dette kravet på 2,5 luftvekslinger per time ved en trykkforskjell på 50 Pa.


De nye energikravene til bygg trådte i kraft 1. januar 2016. Søknader som ble sendt inn til kommunen før 1. januar 2017, kan følge de gamle energikravene i TEK10. Kravene med veiledning kan du laste ned her (pdf).


Haunstrup Teknisk Isolering holder sig løbende opdateret i henhold til de gældende regler inden for teknisk isolering af rør. Derfor henviser vi til DS 452-Termisk isolering af tekniske installationer, som er de gældende regler.


Rørisolering afsluttet med aluminiumskapperRørisolering afsluttet med aluminiumskapperRørisolering afsluttet med aluminiumskapperRørisolering med isoleringspudeRørisolering med rørskåleRørisolering afsluttet med aluminiumskapperRørisolering afsluttet med aluminiumskapperRørisolering med hygrowich rørafmærkningRørisolering afsluttet med armaflexRørisolering afsluttet med isogeno


I dag er vi en solid vækstvirksomhed, der beskæftiger 10-15 specialiserede medarbejdere fordelt på Tekniske Isolatører, Tømrer, Murer og VVS'er der løser alle slags isoleringsopgaver i hele landet.


Det var denne indstilling og holdindsats fra alle i virksomheden, der gjorde, at Dansk Isolering vandt priserne som Årets Energimand 2016 og Årets Isolatør både 2017 og 2018. I 2019 lånte vi den ud til en dygtig kollega og endte på en 2. plads, men her i 2020 er vi igen er nomineret og håber vi at kunne tage prisen som Årets Isolatør 2020 med hjem igen.


Dansk Isolering har tre store hovedområde: Loftisolering, Hulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.


ISOVER har ett brett sortiment av olika produkter i glasull och stenull som kan användas för isolering av cisterntak inom industrin. Flera betydande produktegenskaper för takisolering är tryckhållfasthet, lambdavärde och högsta användningstemperatur. En annan egenskap att tänka på är vikten.


Som medlem af Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening (DIB) følger vi anbefalinger og krav til den såkaldte Oplysnings- og Kontrolordning, der sætter fokus på det energitab, der sker, når den tekniske isolering ikke er udført korrekt.


En distansskål är en isolerad rörupphängning, som finns i olika dimensioner för att passa den tjocklek som själva rörisoleringen har. Distansskålar har använts till kalla rör under många år...


Sedan BTI lanserades 2020 har Isoleringsfirmornas Förening sett ett ökat intresse för teknisk isolering.Föreningen får fler frågor och har fått ett flertal inbjudningar till att föreläsa om standarden.


Under ett år har vi arbetat med branschstandard teknisk isolering med hjälp av konsulter, byggherrar, isoleringsentreprenörer, och materialproducenter.Nu har dagen kommit då vi skickar ut de
https://www.carolinesbodybydesign.ca/group/carolinesbbd-group/discussion/d1116ae8-822e-4a98-be81-1a0d434eb0fd

  • О группе

    Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...

    Участники

    Página do Grupo: Groups_SingleGroup
    bottom of page