top of page

Grupo

Открытая·11 пользователей

Jete E Dyfishte Film 12 [TOP]

Download File ::: https://urloso.com/2tosm8

Një zyrtar policor dyshohet se ka vrarë vajzën e më pas edhe veten në orët e mbrëmjes së sotme.Burime të KALLXO.com tregojnë se vrasja dhe vetëvrasja janë kryer me armë zyrtare të policit.KALLXO.com ka raportuar për rastin në fjalë. Më poshtë ju sjellim pamje nga vendi i ngjarjes: -content/uploads/2020/12/vrasja-1.mp4 -content/uploads/2020/12/vrasja-1-1.mp4Prizrenvrasje e dyfishteShpërndaje

Kompania Apple njoftoi katër iPhone të rinj në një prezantim on-line të marten, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max dhe një të ri, më të vogël, iPhone 12 mini. Të gjithë telefonat janë të pajisur me 5G, që do të thotë se mund të lidhen me gjeneratën e ardhshme të rrjeteve pa tel me shpejtësi të lartë.

1.Çfarë është CIPROL film tableta dhe për çfarë përdoretCiprofloksacina është antimikrobik nga grupi i fluorokinoloneve, i cili inhibon enzimin AND girazën dhe kështu pengon replikimin e ADN-së bakteriale.

Si vepron CIPROL film tabletaCiprofloksacina ka spektër mjaft të gjerë të veprimit antibakterial, dhe shumicën e llojeve të streptokokëve mesatarisht të ndieshëm në ciprofloksacinë.

Kur përdoret CIPROL film tabletaCiprofloksacina përdoret te:-infeksione të traktit urinar;-prostatitis (kronike bakteriale);-infeksione intrabdominale;-diarre infektive;-infeksion i eshtrave dhe nyjave;-infeksion i traktit respirator;-sinusitis (akut bakteriale);-antraks;-tifo abdominale;-infeksionet e lëkurës;-gonorea (uretrale dhe cervikale).

Dozimi te pacientët me funksion të dëmtuar të veshkave:Nëse vlera e klirensit të kreatininës është më e madhe se 50mL/min përdoret dozimi i zakonshëm.Nëse vlera e klirensit është ndërmjet 30-50mL/min, jepet doza prej 250-500 mg çdo 12 orë, ndërsa te vlera nën 30 mL/min, bari jepet në intervale çdo 18 orë.Pacientëve pas përfundimit të hemodializës u jepet doza prej 250-500 mg çdo 24 orë.Ciprol film tabletat duhet përdorur me sasi të madhe të lëngut.Film tabletat nuk rekomandohet të përdoren me qumësht ose jogurt, sepse mund ta zvogëlojnë absorbimin e barit.

Nëse keni marrë më shumë CIPROL se është dashurNëse keni marrë dozë më të madhe të CIPROL film tableta menjëherë bisedoni me mjekun tuaj ose farmacistin.Në rast të mbidozimit akut, duhet të provokohet vjellja ose të zbatohet lavazhi gastrik.

4. Efektet anësore të mundshmeSi të gjitha barnat e tjera, edhe CIPROL film tableta mund të shkaktojë efekte anësore.Nëse Ciproli përdoret sipas dozave të rekomanduara atëherë efektet e padëshiruara janë të përballueshme dhe kryesisht manifestohen me vështërsi në tretje (mundim, vjellje, dhembje në bark, barkqitje).Efektet tjera të padëshirueshme janë: SNQ (pagjumësia kokëdhembja marramendja, shqetësimi, lodhje); sistemi kardiovaskular (palpitacionet ekstrasistolet ventikulare, flateri atrial, sinkopë hepertensive-mjaft rrallë); çrregullimi i shijes, çrregullimi i të pamurit, hipersensitiviteti (puçrra në lëkurë, kruarje ethe) ndryshime në pasqyrën diferenciale të gjakut.Nëse vëreni çfarëdo simptome të cilat do të mund të jenë reakcion i padëshiruar nga CIPROL film tableta, e nuk janë përmendur në këtë udhëzim, informojeni mjekun tuaj ose farmacistin!

Bytyçi ishte vetëm 8 vjeç kur iu kundërvu dëbimit të familjes ë tij dhe iu bashkua një shoqate kishtare të aktivistëve për azilantë në Tybingen të Gjermanisë. Çfarë erdhi pas kësaj proteste të parë kundër vendimit të autoriteteve ishte një varg tjetër i angazhimeve aktiviste, ndërsa format e shprehjes ndryshuan nga aktrimi në teatër, nga filmi në arte.

Kur e themeluam organizatën në vitin 2015, deshëm të krijonim një platformë interaktive që vetorganizohet nga njerëz të cilët vijnë nga komunitetet rome dhe jo-rome, për të krijuar kuptime transkulturore dhe për ta luftuar antigjipsizmin përmes shkëmbimeve kreative. Që prej asaj kohe, organizata punon rreth tri pikave kryesore: artit dhe kulturës, rinisë dhe arsimit, dijes dhe politikës. Fokusi ynë është në film dhe festivale kulturore, punë edukative kulturore dhe politike për të rinj dhe të rritur, teatër kreativ dhe projek

О группе

Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...

Участники

Página do Grupo: Groups_SingleGroup
bottom of page